En skändad kvinna och ett än mer skändat rättsystem…

Båda uppger att de till en början kysstes och smekte varandra och att detta var ömsesidigt. Men när mannen skulle penetrera kvinnan ångrade hon sig och protesterade. När hon därefter började skrika höll han för hennes mun och näsa så att hon inte kunde andas. Kvinnan berättar i förhör om hur hon tvingades till både analt och oralt samlag samtidigt som han höll fast henne och slog henne med bland annat en örfil.

– Jag visade tydligt att jag inte ville, så att han inte kunde missuppfatta det, säger hon i förhör.
Men mannen reagerade inte på det.”

En man bjuder en kvinna på drinkar. En man bjuder med henne hem. En man har sex med kvinnan trots hennes protester. Hennes förtvivlade protestrop gör att hon är svullen i halsen efter skriken. Mannen blir friad i Tingsrätten eftersom han tolkade kvinnans nej som en del av det sexuella spelet…

Nu måste vi gå till tings med rättsystemet:
En kvinna blir skändad i ordets djupaste betydelse när hon utsätts, mot sin vilja, för analt och oralt sex. Vittnen hävdar att kvinnan efteråt varit i väldigt dåligt skick, något som borde antyda att det inte varit fråga om en akt av ömsesidig sexuell njutning.

Nu måste vi gå till tings med rättsystemet:
På kort tid har flera våldtäktsmål skapat rubriker eftersom de alla har det gemensamt att de var synnerligen råa och att gärningsmännen blir friade. Jag såg Leif Silbersky uttala sig i SVT-Debatt. Där knäppte han en polis på näsan eftersom polisen ansåg att gärningsmännen hade gjort sig skyldiga till våldtäkt trots att de friats.

Nu måste vi gå till tings med rättsystemet:
Tvärt emot vad Leif Silbersky och andra tror så KAN faktiskt systemet ha fel. Om vi gång på gång ser tendenser att kvinnor skändas på de mest horribla sätt och att gärningsmännen frias, ja då är det fel på systemet. Det är dags att göra det rätta i rätten. Det är dags att göra det nu. Genast. Helst igår!

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg

 

Annonser

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s