Svensk web-predikare hyllar Westboro Baptist Church

Christer Åberg driver bloggen APG29, från vilken han ofta och gärna predikar mot homosexuella genom att hävda att de är oförmögna att känna kärlek, att transsexuella kvinnor bara är stympade män samt annat smått och gott som sårar och bryter ner en redan utsatt grupp. Christer hävdar själv att det är han som blir förföljd på grund av sin Kristna världsåskådning och menar väl att hela världen ska blotta strupen och bara kasta allt förnuft över ända till förmån för hans gräsliga människosyn och världsbild.

Nu har Christer dessutom hyllat den internationellt uppmärksammade Westboro Baptist Church. Detta glada gäng dyker upp på begravningar runt om i USA med skyltar som firar familjernas döda söner, döttrar eller föräldrar:KKK_Vs_Westboro_Baptist_Church

Denna härliga uppvisning i Kristen undervisning om kärleksbudskapet åtföljs av texter på deras hemsida (här ett mycket kort urval):

Vi demonstrerar mot den moderna militanta homosexuella rörelsen som utgör en tydlig och närvarande fara för överlevnaden av Amerika, den utsätter vår nation för Guds vrede som i 1898 f.Kr. på Sodom och Gomorra. Sedan juni 1991 har WBC genomfört 50.790 sådana demonstrationer, mot homosexuella parader och andra evenemang, inklusive begravningar av obotfärdiga sodomiter (som Matthew Shepard) och över 400 militära begravningar av soldater som Gud har dödats i Irak / Afghanistan i rättfärdig dom mot en ond nation.

WBC bedriver dagliga fredliga demonstrationer som motsätter sig den homosexuella livsstilen av själs-fördömande, nations-förstörande smuts. Vi visar upp stora färgglada skyltar som innehåller Bibelns ord och åsikter, inklusive: GUD HATAR Bögar, Bögarna HATAR GUD, AIDS botar bögar, VI TACKAR GUD FÖR AIDS, BÖGAR brinn i helvetet för att ni hånar Gud, BÖGAR är naturens FREAKS! Inga speciella LAGAR FÖR BÖGAR, BÖGARNA fördömer Nationerna, TACKAR GUD FÖR döda soldater…. osv

Just ”homopropagandan” är någonting som Christer och hans likar motsätter sig. De menar att homosexualitet propageras i alla medier dagligen och att syftet är att förföra andra in i en livsstil som leder till helvetet. Att det egentligen handlar om att synliggöra en grupp människor som redan blir förföljda, utfrysta och misshandlade får inte Christers hjärta att vekna så mycket som en mohs-hårdhetsgrad. Jag blir förtvivlad när jag läser att det finns människor i Sverige som hyllar en grupp bestående av förvirrade och hatiska individer som inte ens drar sig för att skända privata sammankomster för sörjande. Jag blir äcklad av att det finns människor i Sverige som stöttar en kyrka som tränger sig på, oinbjudna, i det mest intima och sårbara för att där åsamka så mycket skada som möjligt.

Jag skulle vilja uppmana Christer att läsa om min vän Erik som drivs till hemlöshet på grund av förföljelsen i området där han bor. Jag tror inte att det får Christers förhärdade hjärta att vika en tum, men man måste stå upp emot mörkret och galenskaperna. Annars är man inte mer än en liten lort.

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg

Annonser

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s