Ännu en ”Sverigevän” trillar dit

SVERIGEDEMOKRATERNA

Pojkarna på bilden (som är hämtad från Aftonbladet) ser lite vilsna ut.

Tidningarna kryllar av det som alla andra redan visste:

Kent Ekeroth, riksdagsman (SD) och våldsverkare, är mastermind bakom den härligt pikanta rasistsajten Avpixlat. Som varande hjärnan bakom maskineriet lär han ha instruerat sina kumpaner via epost samt upplåtit sitt privata bankkonto för donationsmöjligheter till ”Saken”.

Det som förvånar och förfärar är att Sverigedemokraterna tuffar på trots att de ideligen blir ertappade med handen i kakburken. SD borstar av lite damm från knäna och går vidare utan ens tillstymmelsen av den skam de flesta av oss skulle känt i det läget. Jimmie Åkesson möter hela spektaklet med upphöjd tystnad. Han är väl trött på att ila till sina partikamraters räddning, kraken?

Ännu en ”Sverigevän” trillar dit

Avpixlat är en högborg för det anonyma hatet. Små och rädda individer sitter i källaren i sina föräldrahem och spyr galla över de som försöker göra ett handtag här i världen. Avpixlat framställs som en sista bastion för fritänkande och anonymiteten (ja den anonymitet som man vill förvägra till exempel Burqa-bärande kvinnor) försvaras med att den är nödvändig för säkerheten.

Nu uppmanar jag hatets små nissar/nassar som sitter och trycker ute i stugorna: Ta ev er hat-burqan och kliv ut i ljuset så vi kan se er för de troll ni är! Låt Sverige se vad dessa ”Sverigevänner” är för människor. Låt oss höra från era egna läppar, utan internets medierande anonymitet, exakt hur ni tänker medverka till att skapa ett gott och värdigt Sverige!
Hej Kamrater!

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg

Annonser

2 reaktioner på ”Ännu en ”Sverigevän” trillar dit

 1. Hörru du fröken, anledningen till att det är Kents konto är för att människor som är kritiska till invandring är så pass utsatta. Kent som offentlig person tar då på sig detta.
  Berätta gärna även vart det rasistiska finns på avpixlat? De FÅTAL rasistiska kommentarer som dyker upp, oavsett vem det kommer ifrån, raderas. Fortsätter man med postandet av rasistiska eller hatiska kommentarer blockeras man från att kommentera.

  Det var väl förresten inte så länge sedan en moderat skrev något negativt men som sedan togs bort? Det börjar bli dags för alla oss Sverigedemokrater som lever tillsammans med ”invandrare” (alla är ju svenskar) som också är Sverigedemokrater att anmäla er för förtal.
  Jag är Sverigedemokrat, inte helt svensk, jag har varit tillsammans med en svart kille som kallar sig själv för neger, två araber varav den ena är muslim. Hur kan jag vara rasist?
  Flera av mina bröders vänner är invandrare och mer än välkomna hem till oss.
  De största rasisterna är ni antirasister, det är ni som hittar skillnader och olikheter, inte vi andra.

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s