Dagens ord är ”Bloppis”

Jag vaknar till en solig och något avslagen söndag. Prinsesslyckan har lagt sig efter gårdagens Kungliga ”wedding gallore” och nu sörplas det kaffe medan jag draggar nätet efter intressant frukostläsning. Det är ganska tunt på nyhetsfronten: Tydligen har man sett UFOn ovanför Scientologernas tillhåll i London men vi är ju så vana vid sådan påhälsning numera att ingen ens höjer på ögonbrynet längre. Inte ens min bloggkollega/bloggfiende borta på APG29.nu bidrar med något som kan reta min salivutsöndring. Men då, när allt verkar mörkt, upptäcker jag att det ska hållas en”Bloppis” idag på Gärdet i Stockholm.

Bloppis är då en loppis som arrangeras av någon känd bloggare och det innebär att man säljer av en massa gamla go’bitar ur garderoben. Eventuella fans kan dyka upp och shoppa loss samtidigt som de får umgås med sina bloggande idoler. Det verkar som att bloggarna är de nya superstjärnorna men där stjärnor förr faktiskt hade talang för någonting handlar dagens kändisskap om att vara snygg och kaxig. Snygg kan ju egentligen vem som helst bli, bara man lägger manken och slantarna till. Kan det vara därför som de här bloggerskorna blir sådana förebilder? Alla vet att de kan uppnå stjärnstatus bara de är villiga att ge upp sin moral och sin värdighet. Fast så har det kanske varit i alla tider? Anyways, jag gillar idén med Bloppis, det är ju bra för miljön att återanvända sina gamla saker 🙂

Här följer nu en Prinsessbloppis:

Vintage herrkavaj från Kenzo, använd några gånger, kan behöva strykas. Storlek 48. (Foten och sladden ingår ej)
IMG_0787

IMG_0792

Handgjord herrkavaj i riktigt siden. Paisleymöstrad av märket Regent. Storlek: Större Medium

IMG_0796

IMG_0797

För den som har allt! En herrstövel i riktigt ormskinn, komplett med hål i sulan och patinerad finish. Passar perfekt som ”blomkruka” för plastblomma enligt nedan. Inköpt i Thailand i början av 2000talet.

IMG_0794

Ring i förgylld mässing med ”sten” av lila Venetianskt Muranoglas. Ganska stor, passar på mitt ringfinger, kanske som tumring för en dam? Glaset är djupare violett än vad bilden återger:IMG_0801 IMG_0802

Alla objekt börjar solidariskt på hundralappen, lämna en kommentar om du vill köpa nåt, blir det fler som vill ha en prinsesspryl kan ni väl buda en femma i taget så ser vi var det landar.

Puss

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg

Annonser

4 reaktioner på ”Dagens ord är ”Bloppis”

  1. Ping: Stjärnor :) | Anarkistokrat

  2. Ping: Stjärnor :) | The Movement Grimoire

  3. Ping: :) | bossesattva

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s