Är jag värd döden?

I morgon ska jag paradera min kärlek i Regnbågsparaden i Göteborg! Jag ska tåga för dem som vill men inte kan, eller för dem som vill men inte får. Jag ska marschera för dem som blir förföljda, bespottade och slagna för sin kärleks skull. Det kommer kanske inte ändra någons situation rent konkret men jag måste i alla fall känna att jag står upp för min och andras rätt att leva ett gott och fritt liv.

West Pride pågår för fullt och kommer avslutas med karnevalyra under morgondagens manifestation. Jag ska gå tillsammans med min pojkvän och stolta vänner. Det blir kalas! Dessutom får jag chansen att inviga min nya banderoll (så håll ögonen öppna i prideparaden!):
Adobe Photoshop PDF

Som ni ser kommer jag att ändra till prinsesspartiet.se i en nära framtid vilket innebär att det blir mycket lättare att hitta denna viktiga källa till kunskap och sanning 😉

Är jag värd döden?
I morgon ska jag paradera min kärlek men det finns de som inte gillar att jag är lycklig tillsammans med en annan man. En av mina bloggfiender, Christer Åberg, sprider som alltid okunskap och hat från sin blogg apg29.nu och just idag informerar han att homosexuella är värda döden. Sedan tillägger han att vi tack och lov inte behöver döda homosexuella själva eftersom Jesus har tagit människornas synder. Gud kommer liksom se till att man får sitt rättmätiga straff ändå förr eller senare.

Bibeln lär att homosexuella är onda och värda döden. Det känns olustigt att det finns myriader okända människor där ute i världen som önskar livet ur mig. Just därför kommer jag gå i paraden i morgon. Jag firar min rätt att leva och verka och lyckas och vara lycklig.
Så det så!

Frej von Fräähsen

Annonser

2 reaktioner på ”Är jag värd döden?

 1. Hej, jag vill säga FÖRLÅT!!!
  Förlåt för alla kristna som inte ser att du är en fantastisk människa värd att leva som alla andra! Jag är kristen, men inte dömande, men det sa ju Jesus att vi inte skulle vara?!!
  Jag skäms för hur en del kristna bemöter er, jag tror inte att det va tänkt att vara så att kvinnor lever med kvinnor, eller män med män, men nu är det så och ni är fantastiskt värdefulla människor som Jesus älskar lika mycket som vem som helst annan!! Jag funderar på att gå i priden i Stockholm med en T-shirt där det står I´m SORRY på, I´m SORRY för hur kristna behandlar er, ska försöka lägga ut en länk här om några i Kalifornien som gjorde det. Men dom va flera, jag har bara en som är beredd att gå med mej, och det är min yngsta dotter som är 24..
  http://www.youtube.com/watch?v=qah3APc7kXg kolla på den här länken!
  En stor kram till dej från en kristen som INTE dömer dej, Esther..

  • Käraste Esther,
   Tack för din fina och rörande kommentar. Det värmer att känna din mänskliga omtanke även genom datorskärmen 🙂
   Du behöver inte be om förlåtelse för någon annans skull. Vi har alla ansvar för våra handlingar och våra åsikter och vi människor är ju envisa och ändrar oss inte så lätt. Jag tycker du visar med din kommentar att du är en fin och närvarande människa som ser andra och bryr dig om. Vilken fin och genuint Kristen (som jag förstår att det är tänkt) egenskap! Jag tycker det generöst av dig att du vill gå med i Prideparaden för att stötta utsatta för det behövs fortfarande i vårt (ändå ganska) öppna samhälle, vem vet du kanske kan inspirera andra Kristna att göra samma sak? Vi människor behöver mötas och bära varandras bördor, förbinda varandras sår men också dela varandras glädje. Din kommentar gör att jag känner mig lättare och varmare.
   Stor kram till dig Esther och tack för länken!
   Frej

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s