Ett litet yrväder som fått en tuff deal av livet

Vi har en riktig hjälte i släkten. Ja, vi har många förstås (det krävs en ängels tålamod för att stå ut med mig som ni kan förstå..) men det är särskilt en som står ut i mängden. Vi har ett litet yrväder i släkten, en pigg och stark och spännande tjej på fyra år. Vi kan kalla henne ”V”.

Lilla ”V” fick en tuff deal av livet: Leukemi när hon var  två och ett halvt år gammal. Det har varit många resor till sjukhuset, med övernattningar och hemlängtan men det verkar som att det går åt rätt håll. Det är en lång process med åratal av sjukhusbesök och mediciner men den här lilla hjälten är inte så lätt att knäcka!

Nu har Barncancerfonden börjat bygga ett hus där sjuka barn kan få lite andrum från de tuffa medicinerna och ha en dräglig tillvaro med tillsammans med sina familjer. Huset kommer kallas HJÄLTARNAS HUS och ligga i Umeå där en stor del av barnen behandlas. Huset beräknas stå klart 2017 och det är en lång väg dit. Alla små slantar är välkomna och har du en hundring som ligger och skräpar kan du väl skänka den till Barncancerfonden? Ett viktigt sätt att bidra är att bli Månadsgivare: Man skänker 100 kronor via autogiro fram tills dess huset är klart. Ansök om att bli månadsgivare

Klicka på bilden nedan för att komma till HJÄLTARNAS HUS:

Utskrift

Skål för hjältarna!

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg

Annonser

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s