Uppesittarnatt

Grus och bränn i ögonen. John Blund susade förbi mitt sovrum och knackade inte ens på dörren. Klockan är snart 1 på natten och jag plitar med deklarationen + planerar inför Italienresan med universitetet nu på lördag: Verona here I come, jag ska dricka rödtjut och äta buffelmozzarella under Julia Capulets balkong i nio dagar!

Man blir väl lite tokig när man sitter uppe i sin ensamhet om natten, tur att man har lite musik som sällskap. En gullig och popig låt med Young Galaxy får mig att tänka på min pojkvän och då känns allt bra och mysigt igen 🙂

By the way, notan landade på 1511 besökare vid midnatt.. Tokpellar, har de inget bättre att göra än att läsa mina dumheter? Jo antagligen… Som att sova till exempel!
Natti

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg

Annonser

2 reaktioner på ”Uppesittarnatt

  1. Grefvens nådiga närvaro och efterföljande bannelse ifrån Afpixlat har hos mig uppväckt en viss nyfikenhet, samt åstundan att få ta del utaf Edra tankar och reflektioner kring detta lilla äfventyr.

    • Ojojoj har jag blivit bannlyst och förvisad i min frånvaro under natten?
      Hahaha jag trodde man kunde skriva vilken skit som helst på Avpixlat och ändå sitta säkert i sadeln. Ja jösses där ser man 🙂
      Jag får ta det som en komplimang!

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s