Någon skämtar aprilo med Blondinbella

Blondinbella (TM) driver en blogg där hon visar bilder på hur hon och vänner mumsar, sminkar, shoppar och kickar loss. Blondinbella berättar små anekdoter ur sitt härligt glittriga och trendiga liv. Go Blondinbella!

Blondinbellas blogg är full av smakfull reklam för verkligt nödvändiga produkter, designade för att just DU ska kunna uppgradera dig och bli MER dig själv, jaaa larger than life. Som Blondinbella själv. Det är viktigt att vara snygg så man får vara med och leka med det vackra folket. Man vill ju inte vara en nolla liksom.

Blondinbella tycker det är viktigt att alla män och kvinnor spelar den giv som moder natur har gett dom. Pojkar i blått, flickor i rosa (och kanske med lite glitter på toppen). Män ska vara starka och kvinnor vackra. Det är viktigt att ingen blir förvirrad eftersom kön är en kommoditet som kan, och ska, användas. Blondinbella harmas av de som kanske sätter sin mänsklighet i främsta rummet. Trams! Dumheter! Aprilskämt, tycker Blondinbella mellan tuggorna av  snittar och mellan diskreta små champagne-rapar vid nästa programpunkt i sitt busy busy glamourliv.

Blondinbella tycker det är viktigt att gå sin egen väg, det har hon sagt på bloggen, mellan tuggor och shopping och med ett bländvitt tandblekt leende. Det är viktigt att strunta i jante och alla elaka avundsjuka människor. Därför blir Prinsesspartiet förbryllade över Blondinbellas upprördhet över de människor som vill välja själva vem han/hon/hen (en och annan hun kanske också kommer springande med yxan i högsta hugg?) vill vara. Blondinbella vill bemäktiga sig tolkningsföreträde gällande andra människors identitet. Hade hon varit man hade hon kunnat kallas Gubbslem men trots vårt jämlika samhälle saknas ord för en kvinnlig motsvarighet till de gubbar som tar sig friheter på andras bekostnad.

Blondinbella: jag tycker det är fint att du gör din grej. Jag är inte avundsjuk eller missunnsam men du kan väl åtminstone unna andra människor samma grad av  frihet och lycka i livet som du trumpetar ut att du själv känner? Det, om något, är god stil!

Live and let live

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg

Annonser

4 reaktioner på ”Någon skämtar aprilo med Blondinbella

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s