Från Fräähsfronten lite nytt…

Revelj på er kamrater!

Klockan är snart 11 och jag har just lullat upp ur sänghalmen, tagit del av morgonens nyheter och nu sitter jag här igen och författar små tips och råd till samhället. Som vanligt får jag väldigt få svar men jag hoppas ändå att jag lyckas så några små frön av förnuft i politiken och näringslivet.

Slottet som jag fastnat för ligger fortfarande ute till försäljning men spargrisen klirrar ynkligt när jag skakar på den, kaffekassan stirrar med ledsna valpögon på malen som flaxar ut ur tomma portmonnän… Ja jösses det är inte lätt att vara trasgreve – född med plastsked i mun.

Anyways, alla hoppades på ett saftigt arv den dagen då farfar greven tog på sig sälskinnsvästen och gick ut i vassen för att, med sina bara händer, strypa gammelgäddan som terroriserat bygden en tid. Det var en lika hemsk som jämn strid som utspelade sig inför socknen ända tills både gammelgäddan och gammelgreven sjönk ner i mörkret och glömskan för att mer aldrig synas igen. They don’t build them like they used to… idag hade vi gått till tidningen och klagat istället för att ta tag i eländet. Nåt arv fanns det förstås inte att tala om så jag spelar på lotto och håller tummarna och hoppas. En kung utan land? En greve utan slott? Kaffe utan mjölk? Kärlek utan kyssar? Ja ni hör ju själva hur barockt, och oändligt sorgligt, det låter.

Anyhow. I väntan på att turen ska vända rymmer jag med cirkusen och dansar cancan i bara mässingen. Alternativt presenterar jag mitt pågående masterprojekt på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. I swing both ways..

0156 7119 10

12 13 14

15 16 17
(Fotograf: Andreas Löfman)

Från Barockopera till Skrattande kropp på under 10 minuter =
Det är monstruöst, det är freakshow, det är Frej von Fräähsen

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg

Annonser

2 reaktioner på ”Från Fräähsfronten lite nytt…

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s