Brev till Makten?

Prinsesspartiet vaknar denna morgon med den gräsligaste huvudvärk. Det ligger nära till hands att anta att jag varit ute och rumlat  hela natten, druckit bubbel, slagit en klack i taket, muckat gräl med etablissemanget och släpat mig hem på småtimmarna.

Inget kunde vara längre från sanningen. Jag har suttit på kammaren och himlat med ögonen över tingens tillstånd. Kanhända att jag himlade till lite för ivrigt och att någon sorts ögonmuskel kommit i kläm? Den där huvudvärken iallafall. Den vill liksom inte riktigt ge med sig. Eftersom osunda vätskor är uteslutna som möjliga orsaker satsar jag mina pengar (det magra kapital jag har i alla fall) på att det är influensan som slagit till och att jag nu har några dagar av sängliggande och ojjande att se fram emot.

Eftersom jag är stor tillskyndare av arbetslinjen (varje ögonblick av ens vakna tid ska vigas åt arbete och effektivitet) tar jag nu chansen, när jag ändå är sjuk, att skriva en serie brev till våra makthavare. Det är min förhoppning att de som står vid rodret ska ta sig tiden att svara på mina nödrop och tillrättavisningar. Allt i rikets tjänst naturligtvis. Allt med Moder Sveas bästa för ögonen.

Någon som har frågor till politiker eller andra makthavare? Är ni alldeles för blyga för att ställa dessa frågor själva? Varför inte låta Prinsesspartiet tvätta er smutsiga byk? Förslagslådan är öppen för era frågor till eliten.
Sanningen skall göra er fria

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg

Annonser

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s