Cthulhu-Marxism och Chokladaskens olycksbådande hot om framtiden?

Godmorgon kamrater!
Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård, av hopp ser vi inte en strimma?

Eller jo, det gör vi ju faktiskt! det finns en hel uppsjö trevliga saker att glädja sig åt den här morgonen, dagen före ”Jordens Undergång” den 21 december. FN’s Generalsekreterare, Ban-Ki Moon, har yttrat sig om HBT-personers civilrättsliga skydd runt om i världen. Han tycker det är ”Skandal att så många länder fortsättningsvis kriminaliserar människor baserat på den enkla orsaken att de älskar en person av samma kön”. Tummen upp Ban-Ki, den tar vi en Gangnam stil på tycker jag!

President Obama tycker det är dumt att man ska kunna gå runt och skjuta varandra lite hipp som happ och vill skärpa vapenlagarna. Tacka sjutton för det!

Sen rapporterar tidningarna, och virtuella rövarkulan avpixlat.info, ganska mycket av den sedvanliga hysterin, lättkränktheten och dumheten. Erik Almqvist verkar ha fått villkorligt från sin exil i snickerboa och dyker oväntat upp för att rösta i Riksdagen. Vidare siktas han på Näthatscommunityt Avpixlat för att besvara Alexander Karims öppna brev med anledning av Riksdagsmannens frekventa besök till Ungern. Almqvist svarar bland annat att Ungern (som är ökänt för sin intolerans mot Judar och Romer) är ett fint land som värnar sina traditioner och ”traditionella västerländska värderingar”… …som ju till dags dato har inneburit att roffa åt sig andras länder och de naturtillgångar man kan tänkas hitta där, gasa och skjuta ihjäl oliktänkare samt ett rikt smörgåsbord av övriga hemskheter. Eller för att säga det med Eriks egna ord: ”Etik och moral samstämmer mer med folkvett och allmän rättsuppfattning än med någon radikal svensk kulturelits drömmar om normupplösning.”

Med anledning av ovan nämnda kulturelit som påstås styra Sverige från skuggtillvaron bakom Reinfeldts tron:
Denna vidskepliga tro på Kulturmarxismens hemliga agenda för tankarna till författaren H.P Lovecraft och hans överjordiska/ bortom-mänskliga monster som styr universum och naturlagarna. Främst bland de här otrevliga gynnarna är då Cthulhu som ligger ”död men drömmande” i sin stad R’lyeh. Kanske tänker sig Sds näthatare, när de dricker sin folköl och rapar och gratulerar sig själva varje gång de lyckas klämma in ordet ”PK-maffian” i ännu en artikelkommentar, att kulturelitens hemliga samfund består av tentakelprydda monster som inget hellre vill än att förråda sitt land och sin ras?

I såfall, från Cthulhu-Marxismen till er alla, en riktigt rasförrädisk chokladfylld jul:
Paradis copyFrej von Fräähsen

följ mig på twitter
följ Prinsesspartiet på fejjan

Annonser

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s