Godkväll fru Tangentbord, låt mig introducera herr Apelsinjuice

Natten som var var ingen lustig natt. Det var inte en natt av vila och vederkvickelse eller lustiga lustfyllda drömmar. Natten som var ägnades åt vridningar och vändningar och ett ymnigt utsöndrande av stressrelaterad svett.

Orsak?
Efter två balettlektioner i går kväll drabbades jag av en okaraktäristisk hälsomani och köpte lite go’ ECO-friendly apelsinjuice. Tänkte väl liksom att nu skulle här C-vitamin marineras inifrån och ut. Med ett (o)stadigt grepp om juicen med ena handen och skvallerchatt med andra råkade jag till slut tappa hela juicepaketet på tangentbordet… …lite juice läckte ut på min fina MacBook Pro som jag haft sedan 2009. Jag och Mac:en har varit som ler- och långhalm, vi har hållit ihop i torrt och nu även i vått tillstånd.

Millisekunden efter herr Apelsinjuices burdusa sätt mot fru Tangentbord stängde jag ner datorn och torkade ömsint av den med en handduk. Jag höll tummarna, korsade fingrarna, knäppte händerna och bad till allt gott och heligt (då förstår ni vidden av min desperation) och hoppade i säng med förhoppningen om att allt nog kommer vara okej i morgon…

…OCH DET VAR DET!

Hurra, hurra, hurra för att datorn klarade sig. Alldeles särskilt som ALLT arbete sedan typ 2004 finns på hårddisken och jag har inte sparat någon back-up någonstans och lagt i bankfacket. Men det blir det ändring på nu!
Jultomten: I år är det DU som masar dig hit med en extern hårddisk med mycket kapacitet. Annars kan du glömma att jag kommer vara det minsta snäll nästa år!

Over and out, saved by the bell
Frej von Fräähsen

följ mig på twitter
följ Prinsesspartiet på fejjan

Annonser

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s