Det rytmiska ljudet av gaskamrar som byggs bakom kulisserna?

Kära medmänniskor, freaks, oliktänkare, dekadenta, fjollor, invandrare, bögar och andra utomnormativa entiteter:
Hoppas ni har en packad väska liggande under sängen. Hoppas ni sålt mormors diamantdiadem och löst in allt av affektionsvärde till reda kontanter. Inom en nära framtid kan det komma en dag då vi fort måste lämna landet för att börja om någon annan stans. Vi kan vakna en morgon, kanske snarare än vi tror, och upptäcka att grannarna ser med mer uttalat förrakt på oss och att främlingar ser det som sin rättighet att inskränka våra. En karg vind blåser i Det gamla fria fjällhöga Norden och det är inte enbart för att vintern är i antågande.

Aftonbladet meddelar idag att Sverige Demokraterna är landets tredje största parti, med nära 9% av befolkningen som meningsfränder. SD meddelar att man ska ”rensa upp” i de egna leden: Gömma undan de mest hatiska och bittra så att partiets agenda kan genomföras utan att dra till sig alltför mycket uppmärksamhet på grund av några få, mindre medietränade, färgstarka individer.

Hoppas ni har en packad väska liggande under sängen. Hoppas mormors diamantdiadem har omsatts till kontanter för det kan komma att bli ett hastigt uppbrott. Bli inte lurade av deras vattenkammade frisyrer och pressvecken på deras lilla kostymbyxa. Känslan av obehag du känner föds ur  det nästan ohörbara rytmiska ljudet av gaskamrar som byggs i kulisserna.

Frej von Fräähsen

följ mig på twitter
följ Prinsesspartiet på fejjan

Annonser

En reaktion på ”Det rytmiska ljudet av gaskamrar som byggs bakom kulisserna?

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s