Sverigedemokraterna värst för Sverigedemokraterna

Sverigedemokraterna vill bli salongsfähiga. De sätter på sig kostym, putsar språket och framställer sig själva som det självklara alternativet som ska frälsa Svensken från en muslimsk invasion. Tyvärr fungerar inte deras propaganda på normalbegåvade.

Dessa människor som ridit på opportunismens vågor rakt in i maktens salar, syns i media med konsekvent gräsliga uttalanden och allmänt svineri. Nu senast från Almedalsveckan då två SD-politiker, av allt att döma, KISSAT i en säng och på en matta samt askat på golvet. Dessutom syns riksdagsledamöter från partiet yttra sig med ett språk och på en nivå som skulle få en rebellisk tonåring att skämmas. Kent Ekeroth twittrar flitigt och smutsigt, Björn Söder tycker inte om att ”illegala” invandrare som lever i misär, ska få ha rätt till vård. Han verkar föredra att folk ligger och dör runt om i dikena istället:

”Illegala invandrare får nu, efter uppgörelse mellan regeringen och MP, rätt till vård. Svenska skattebetalare får stå för notan!”

Ingen barmhärtig samarit där inte!

Sverigedemokraternas problem är Sverigedemokraterna själva. Man vill framstå som seriösa – ett vettigt alternativ till en politik som svikit massorna. Dessvärre står partiets förtroendevalda i vägen för denna PR-kupp genom att konstant synas i media som barnsliga, sviniga och arroganta. Men försöket till uppsnyggning kanske  ändå är ett berömvärt projekt, om SD verkligen löper linan ut: För enda sättet att förändra folks uppfattning om en, är att i grunden förändras.

Problemet är förstås att om Sverigedemokraterna förändras till goda, ansvarsfulla och medkännande varelser så innebär det slutet för Sverigedemokratin.

Men det kan vi lära oss att leva med!

Frej von Fräähsen

följ mig på twitter

Annonser

2 reaktioner på ”Sverigedemokraterna värst för Sverigedemokraterna

  1. Du har så jävla fel att jag inte ens vet vart jag ska börja. Gift dig med en muslimsk terrorist och skaffa tjugo barn och flytta till somalia då. Herregud, att sådana idioter kunde förstå internet och skriva förstår jag inte ens. Ignorant bastard.

    • Jag gissar att du själv är Sverigedemokrat? Det bevisar isåfall PRECIS det jag skriver om. Du/ ni vill bli tagna på allvar men du gör påhopp och låter dina fördomar skina igenom. Kort sagt står du själv för dom åsikter som SD inte vågar prata om öppet men som man måste läsa mellan raderna. Jag blir inte imponerad av din kommentar. Kom med nåt jag kan jobba med istället.

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s