Hederlig Svenskhet?

Just nu pågår en intressant diskussion på QX startad av en arg ung man från Skåne. Eftersom jag tycker diskretion och integritet är viktiga ska jag avhålla mig från att nämna några namn.Personen det gäller skriver upprört och argt om hur Islam förstör hans fina ateistiska Sverige. Han tycker att Islam klampar in och tar över och att denna, om jag tolkar honom rätt, onda religion och att dess utövare är förtryckta och förtryckare.
Han vänder sig mot att han måste värja sig från att köpa Halalkött som ju slaktats på ett väldigt speciellt sätt, och att han som man måste göra avkall på att gå och simma någon gång då och då för att muslimska kvinnor ska kunna få göra det. Det verkar som att i hans stad i hans förlovade land, har ett muslimskt samfund lyckats ordna så att kvinnor en dag i veckan får bada utan att det är män närvarande.
Som kronan på verket kommer gentlemannen ifråga dragande med gamla dammiga argument som att alla muslimer vill till Sverige eftersom vi har så mycket bidrag som de bara kan håva in… tälja guld med kniv liksom.
På något sätt tycker jag ändå att det är okej att ha alla dessa åsikter. Jag tycker inte att han har rätt i det han hävdar och jag håller inte med honom, men han har RÄTT ATT TYCKA. Varje människa har rätt att vara lätt idiotisk, man kan inte göra mer än att le överseende och hoppas de inte flyttar in i ens trappuppgång så man måste kallprata i tvättstugan.
MEN döm om min förvåning när jag skriver en replik till nämnda arga unga mans inlägg (märk väl att han tidigare uttalat sig om att Islam kränker det fria ordet och inskränker människors rätt att uttrycka sig), och då finner att han TAR BORT mitt inlägg… Denna fina Svenska unga man kanske inte riktigt når upp till sin egen moraliska demokratiska standard? Men för att citera en gammal kokbok:
”Man kommenterar gärna nageln i grannens öga men märker inte bjälken i sin egen.”
Avslutningsvis vill jag bara säga att JA HURRA!!!!!! för att någon fritänkande och människoälskande snubbe/snubba har sagt okej till att införa en mansfri dag på badhuset. För ifall alternativet är att en hel grupp människor inte ska kunna träna alls så kommer det kanske kosta vår fina upplysta stat massa pengar för att avvärja folkhälsokatastrofer i framtiden. Eller ska vi kanske införa ett system där Svenskfödda får vård först?
Prinsesspartiet: tillbaka i Sadeln 🙂
Annonser

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s