Tradera Mera!

Föreställ er scenen:
Väckarklockan ringer, man hasar sig upp och tittar på displayen och ser att den visar 02:35 – PERFEKT!
En trött representant för Prinsesspartiet loggar, med klappande hjärta, in på Tradera och vrider nervöst sina händer medan webläsaren puttrar så sakta så sakta och aldrig verkar komma till skott. Yes Inloggad! Man sitter och uppdaterar sidan ängsligt för att se att ingen lagt ett högre bud på koftan från Junk de Luxe och man erinrar sig den lilla trösterika ramsan ”Gud som haver bögen kär etc..” som man rabblade i barndomen då man behövde ta det lungan.
Man ser att man nästan är i mål, en minut kvar till avslutad auktion, och man har fingret redo att klicka på ett högre bud ifall någon jäkel skulle vara snabbare med avtryckarfingret. Och då KOPPLAS INTERNET NER!!
Vild panik utbryter kl 02:45 och jag försöker snabbt som tusan fixa problemet för att kunna köra skadekontrollen. Sure enough: Murder-Death-Kill (för att citera Demolition Man) någon med spenderbyxorna på har snuvat mig på konfekten i sista sekunden! Jag muttrar (inga böner den här gången) och hasar tillbaka till sängen och ser inte särskilt mycket fram emot att klockan ska ringa 05:45 och det är dags att skutta upp igen.
Jag är en anonym shopoholic med sjukdomsinsikt:
Hej Prinsesspartiet!
Annonser

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s