Let’s be friends (on FB)

Varje dag gör nån slut med mig
Okej det är inte särskilt dramatiskt eller hjärtskärande, oftast märker jag det inte ens. När man överlevt i den här galna världen lika länge som jag, så är det ofrånkomligt att man lärt känna en veritabel ”bouquet garni” (Fransk kryddblandning) av människor.
En del människor är tillfälliga smakförhöjare i mitt liv, de kommer som en anstormning av de känslomässiga smaklökarna och är sedan borta. Andra människor är beska, friska, söta eller kryddiga, där somliga spottas ut lika fort som jag lärt känna dem, medan somliga andra avnjuts i småtuggor och uppskattande smackljud. Ibland sväljs en särskilt aptitlig kontakt med hull och hår och befordras till en permanent del av mitt känslomässiga näringsintag!
Men varje dag gör någon slut med mig
Jag talar om Facebook förstås.
Med ett färgrikt och äventyrligt förflutet har jag då samlat på mig en ganska stor skara ”vänner” som gärna lägger till mig på FB fastän man tycker att vår vänskap egentligen borde vara preskriberad efter alla år av ickekontakt. Detta till trots blir jag liksom lite löjligt uppspelt varje gång jag har en friendrequest som väntar på att besvaras. Svaret är alltid ja, då jag tycker det är praktiskt att ha folk samlade på samma ställe och vem vet, en dag kanske just den kontakten kan vara användbar för endera parten.
Sen när man har kanske 1100 vänner som bombarderat en med Farmville- och Gangsterwar-requests, eller propagerat för att rädda något utrotningshotat litet kräk i Amazonerna, känns det nästan som en lättnad när man loggar in och ser att antalet vänner sjunkit till 1099.. ..NÅGON har tagit bort mig från sin vänlista?!
Detta innebär alltså 50% lättnad och 50% WTF(!) och en sekunds känsla av att ha blivit dumpad infinner sig innan jag inser att 1099 människor trots allt fortfarande
tycker om mig Glad
Nu har du också chansen att göra slut med mig på facebook!
Din framtida kompis Prinsesspartiet  Glad
Annonser

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s