När man plötsligt blir vardagskändis

Jag och min väninna spankulerade ner till stan en fredagsförmiddag med hågen inställd på Latte och spana på pojkar. Plötsligt blir vi haffade av en söt journalist-tjej som med andan i halsen utbrister att vi är hennes lifesavers. Jag och fröken Svanlund såg ut som två levande WTF innan journalistan förklarat att hon tvingats ut på stan för att göra ett stilreportage över Karlstadborna. Nu undrade hon om hon kunde få föreviga vår stil (eller brist därpå).
Sagt och gjort: Bilder knäpptes och vi blev ombedda att säga nåt lite klatschigt om vår egen stil och sedan släpptes vi iväg igen. Hela incidenten hade tagit kanske några minuter och när vi gick därifrån funderade jag lite på vad som hade hänt.
Scenariot är nästan klassiskt i sitt upplägg. Man har en typisk ”Bad Hairday” / ”Bad Everythingday” och just som man tänker att kusten är fri, ingen kommer märka att jag är ful om jag går snabbt och ler mycket, så hoppar någon fram ur buskaget och plåtar!!
Now, missförstå mig rätt, jag tycker det är lite kul med uppmärksamhet, varför skulle jag annars göra mig besväret att blogga för mina fem fans (varav mamma är en), men gränsen går vid bildbevis. Jag har alltid prioriterat att vara snäll framför snygg och det framgår sällan på en pixlig bild att man försöker vara en duktig liten buddhist! Anyway, det komiska i situationen är att det verkligen är när man är som minst med på noterna som livet hoppar fram och ropar ”SMILE”!
Så sudda sudda sudda bort din sura min, en dag kan allt detta hända även dig!
Foto: Tina Persson
Annonser

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s