Hostan, Snuvan och Raggsockan presents:

INFLUENSAN!!
(Snart i ett immunsystem nära Dig…)
Dag två hemma ifrån jobbet.
Tjocka ulltröjan på, raggsockorna håller varsamt mina kalla små fossingar, och kashmirsjalen är nogsamt virad några varv kring min ömmande hals. Här är det alltså ganska mycket ull på en och samma gång, och det får mig att tänka på ordet Helylle.
 fitta, fitta, fitta, fitta, kuk, kuk, knulla, bög, runka, hångla
Jag blir ibland beskylld för att vara präktig och lite sådär duktig. Man tycker att jag ger ett intryck av att vara ordentlig, stabil, ansvarstagande osv osv. Och det är ju goda egenskaper så jag kan ju inte gnälla, men så var det ju detta med självinsikten som alltid hoppar fram och spökar. Jag vet att även om jag sköter mitt jobb och är välartikulerad i mina kontakter med kollegor och studenter så står disken lik förbannat och väntar när jag kommer hem. Fönstren blev nog putsade (håll för ögonen nu lilla mamma för du kommer skämmas om du läser detta) för ett år sedan och jag missade senaste tvätt-tiden och är nu inne på måste-bära-fula-kallingarna-tiden då de är de enda som är rena.
Men, Badrummet är rätt okej, liksom köket. Fairtrade/kravmärkta kaffet i min kopp smakar utmärkt för både smaklökarna och samvetet. Källsorteringen sköts fläckfritt och jag är en expert på att blanda High Street Fashion med second hand.
Kort sagt, jag väljer mina strider. Om bara det viktigaste är i ordning så gör det inget om morgonens grötgryta inte blir diskad förrän kl 7 på kvällen, eller att det ligger lite damm i hörnen. Att veta vad man tycker är viktigast, och inrätta sitt liv efter det, innebär mer tid för att leva 🙂
Vad är viktigast för dig?
Prinsesspartiet mönstrar av för den här gången
Annonser

Kommentera artikeln

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s